Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян гостува в „Здравей, България" по NOVA , където говори за случващото се с клуба. 

"Дълги години Левски се управляваше със заеми. При Васил Божков те започнаха да се погасяват с дарения. След проблемите му с държавата Левски продължи да се издържа с даренията на феновете. Всеки има право да дари пари - колкото може и колкото поиска", заяви той.

Хиндлиян коментира и предложението на Васил Божков в социалните мрежи новият собственик на клуба да бъде избран с електронно гласуване.

"Подигравката с Левски продължава със страшна сила. Несериозно е да се жонглира с клуба и то на фона на горчивата чаша, която трябва да изпием, както и на фона на хората, които си дават парите. Левски не е картоф, който да се подава между някакви хора.

Левски е в много трудно положение. Даренията дават глътка въздух. Събраха се 250 хиляди лева за два дни. Работа на мениджмънта е къде ще отидат. Благодаря на всички и ги призовавам - не спирайте да дарявате, бъдещето зависи от нас.

Забележително е това, което направиха феновете на Левски. В крайна сметка всичко това си заслужаваше - заслужаваха си личните жертви, които направихме, защото ние сме победители. Активирахме Наско Сираков след толкова много време - това е успех, който се дължи на феновете. 

Всички застанахме зад Наско. Да го активираш да излезе и да каже, че поема отговорност - това е победа. Той е жива легенда, лицето на клуба, затова мога да кажа, че изборите вече са проведени. Козовете продължават да са в Божков, не знам коя ще му е Централната избирателна комисия при гласуването", каза още Хиндлиян.