Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира дарението на Делян Пеевски от 500 000 лева. Както е известно, по-рано днес Тръст "Синя България" обяви, че парите трябва да бъдат върнати, за да не се "политизира" отново отбора.

"Аз като изпълнителен директор не мога да взема решение дали ще бъде прието дарението на Делян Пеевски. То вече е в нашите сметки. Утре ще имаме събрание на Управителния съвет и ще бъде взето решение".

"Когато това дарение идва без условия и цели да помогне на клуба казус не виждам. Когато даренията идват с политическа цел тогава би имало проблем, но нямам такива индикации".

"Единственият контакт, който съм имал е с изпълнителния директор на фирмата дарител. Надявам се да има още дарения. Има огромен интерес към кампанията. Тя върви повече от успешно".

"Икономическата ситуация не е розова, но се надявам повече хора да помогнат на Левски. Водим разговори с фирми, които да помагат, но тези неща стават бавно".

"Нямам информация какво ще обяви утре Васил Божков. Последните няколко дни нямам връзка с него. Наско Сираков е загрижен за бъдещето на Левски. Това е нормално. Имахме доста теми за обсъждане".

"Платихме част от заплатите благодарение на феновте. Взехме глътка въздух. Футболистите тренират с огромно желание. Все още имат право футболистите да разтрогнат договорите си, но за момента няма такива индикации", каза Колев.