Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов даде коментар относно последните събития, засягащи акциите на Левски.

По-рано през деня стана ясно, че Васил Божков смята да организира електронно гласуване, което да излъчи новия притежател на акциите.

"Сега ще гледаме поредния фарс, в който най-печалният ни гангстер ще се прави на Централна избирателна комисия и ще прави избори за Левски с електронна анкета".

"Не му чета глупостите, но според мен не може да се избира нов собственик с анкета. Ако избраният не иска, тогава какво правим? Какви са тези експерименти. Наблюдаваме заложническа криза с акциите на Левски".

"Най-голямата сила в света - САЩ, го определи за най-печалния ни гангстер. Година след година става още по-печален, печален".

"Първо феновете се определиха като хора, които искат да вземат акциите, после легендите в лицето на Наско Сираков, за какво ги прави тези циркове Божков не знам".

"Но в крайна сметка неговата стратегия е да държи акциите, защото иска да има публичност, защото, ако ги предаде, няма кой да му чете написаното по салфетки и листчета. Всички ще го забравят бързо като други укриващи се от закона лица в чужбина", заяви Найденов пред "Монитор".