"Черепът е велинградски измамник, за три минути неговите ченгета могат да го спретнат на фотошоп този чат. Той не може да е съдействал за наша полза, само може да ни е спирал. Иска да дестабилизира държавата, за да му се размине, но никой няма да му прости убийствата и изнасилванията, няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, за да поръча тези неща".

С тези думи започна участието си в предаването "Офанзива" по Канал 3 бизнесменът и шеф на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, бивш съдружник на Васил Божков.

"Преди 10 ноември не е бил дисидент, той беше комарджия и измамник - нареждаше зарчета и карти."

Цветомир Найденов хвърли светлина и около оргиите на Васил Божков в офиса му. "Толкова бил извратен, че ЛиЛана трябвало да идва във вторник от 14 до 16, един от дните бил предназначен само за мъже – има една врата в офиса му, с баня и тоалетна. И прави оргии с мъже само, а в петък бил ден за извращения, т. нар. Великденско парти. Един от дните бил точно за такива неща – с малолетни момичета и т. н. Човекът се оказа ужасно извратен", отбеляза Найденов.

"Черепа е държал на разположение 70 жени по 5000 евро на месец на заплата - за любовници. Не знам сега дали не са кандидатствали по мярката 60 на 40. Лилана беше на издръжка на Черепа в Лондон 10 години, учеше сигурно за мега ядрен физик. Елена Динева му е другата любовница, накупил и беше имоти във Франция за 20-на милиона. Ако ми каже, че има личен интерес, интервюто ставаше друго веднага".

"Защо Божков не взе жена си в Дубай, а взе Попов с него? Заради контактите му. Защо не взе някой от другите му съратници? Всички се разбягаха, имали са информация, че ще има някаква акция. Щом си позволяват момченцата и момиченцата от фирмата на Лилана да звънят на чиновници, значи и Божков има участие, има и милиони", коментира бизнесменът.

По думите му Божков е заобиколен с "поне от 20 ченгета, на които плаща също много добре". "Бивши ченгета, от службите отпреди 1989 г., те мислят всички тези компромати, схеми. Тези есемеси може да са тяхно дело", предположи Цветомир Найденов. 

"Сега говори за "хунта", защото за пръв път се намери някой да озапти този сатрап. Да, ние подадохме сигналите, но ако няма смелост в прокуратурата, полицията, това нямаше да се случи. А щяха да му докладват и той да ги скъса демонстративно в офиса си. Нека всеки да носи отговорност за делата си", отбеляза Найденов.

Той призна, че се притеснява за своята сигурност. "Притеснявам се, да ме поръча на някакви килъри - това за него е детска игра. Иначе да дойде сам да ме набие, той изпитва физически страх от това, но е достатъчно подъл да те поръча", каза Найденов.