Петър Димитров, един от най-известните фенове на Левски, присъства на 106-ия рожден ден на клуба. Той коментира и драмите около "сините" в последните месеци и заяви, че привържениците за първи път от много години насам сами са избрали своя президент.

Това е легендата Наско Сираков, който през следващата седмица официално трябва да стане собственик на 86,6% от акциите, които в момента принадлежат на дясната ръка на Васил Божков - Георги Попов.

Ето какво каза Петър Димитров:

"За първи път от много, много години насам феновете на Левски избраха своя президент. Своя ръководител. Това е показателно. Всички са единодушни. Силни сме, когато сме заедно.

Помня когато Наско влезе в съблекалнята след едно 3:0 над пловдивския Локомотив и каза само едно - че трябва да спечелим всички мачове до края на сезона.

И го направихме. Той е безценен за клуба. Думата му е закон. Ще се справим. Всички заедно - от пенсионерите, които си дават последните, смачкани 5 лева, до големите бизнесмени със "сини" сърца", каза Димитров пред журналистите.