Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе много доволен от победата с 1:0 над Левски на Герена. Босът на “орлите” е на мнение, че този успех е бил шампионски, но не трябва да се подценяват останалите мачове до края на първенството. Петричев също така и поздрави синята общност за усилията, които полага за спасението на клуба.
“Трудна победа, но предвид това, че отборът бе излязъл от форма е важно, че взехме тази победа, която е с висока цена за нас. Шампионски успех, но имаме още много работа да свършим, защото знаете, че с футбола шега не бива. Трябва да подходим сериозно към останалите мачове, за да постигнем целта си”, каза Петричев, цитиран от Стандарт.
“Колегите от Левски в организационно отношение са на много високо ниво. Адмирации за това, което правят в последните месеци, за да си спасят клуба. Това е добър пример, когато езикът на любовта към клуба преобладава, щастливият край е по-близо. Пандемията ни накара да преосмислим доста неща - в личен и професионален план", добави Петричев.







Черната чума: Как вулкан отключва най-тежката пандемия в историята
Идеи за бюджетни коледни подаръци за жени
Защо Джордж Клуни се ядосал на Брад Пит в далечната 1991 г.?
Кейт Мидълтън впечатли с най-голямата си тиара досега
5 храни, които „събуждат“ женските хормони
Политическите кампании вече и в TikTok, манипулациите там са лесни
Как влияят на мощността диаметърът на цилиндрите и ходът на буталата
Бизнесмен организира погребение за късметлийската си кола
Уникална Toyota Mega Cruiser от 1996 година отива на търг
Tesla намали цената на Model 3 в Европа
300 бойци от 21 държави се включиха във финалния SENSHI лагер за годината
Вижте резултатите от официалния кантар на SENSHI 29
Генадий Головкин влиза в Залата на славата през 2026 г.
Шон Стрикланд отказа участие на UFC 325 в Австралия – изчаква завръщане след санкцията
Хранителен режим при Хашимото
Стартират нови национални програми за скрининг на колоректален и цервикален рак
Защо корейското кимчи е полезно за имунната система?
Инфекция с Campylobacter при деца – как да я разпознаем?
Коментари
Напиши коментарНапиши коментар