Феновете на Левски са останали доволни от показаното от футболистите в дербито с Лудогорец, показват коментарите в социалните мрежи. Левски загуби от шампиона с 0:1 на “Герена” и почти загуби шансовете си за титлата, докато съперникът се доближи до деветия си пореден трофей.

Мачът обаче бе равностоен и бе решен от един изключителен гол на бразилеца Каули 24 секунди след началото на второто полувреме.

 

“Няма по-велика публика и уникален отбор от Левски, това нещо е безценно”, споделя привърженик на Левски. Друг пише, че отборът е играл много прилично и това е един от най-силните мачове напоследък, в който софийският тим е имал своите удари, положения и красиви отигравания.

Според много фенове, в това трудно време за Левски резултатът е логичен, тъй като освен всичко Лудогорец е с по-класни футболисти и сигурен бюджет. Други изразяват мнение, че “сините” футболисти са пестили сили с оглед на важния мач с Локомотив Пловдив за Купата на България.

 

Мнозина обвиняват съдията Николай Йорданов за поражението и изразяват недоумение как при такава солидна преднина разградчани са “хванали” рефера да свири в тяхна полза.

Според някои запалянковци, на Йорданов също му се е отразила дългата пауза в шампионата заради пандемията и на това се дължат грешките му и неотсъдената дузпа. Други пък признават, че арбитърът е отменил чист гол на Лудогорец и “сините” няма за какво да се оплакват. Някои намесват и политиката и пишат, че докато Бойко Борисов е на власт, Лудогорец ще е първи. /БГНЕС