Баскетболния треньор Константин Папазов коментира бъдещето на Левски и призна, че новият собственик на "сините" - Наско Сираков, скоро ще обяви вижданията си за управлението на клуба. 

"Съдбата избра един от двамата най-достойни левскари - Наско Сираков да оглави клуба. Другият, лека му пръст, е Георги Аспарухов - Гунди. Аз смятам, че този път ни е посочен от Господ, а Наско има нужния опит, за да постави фундаментите, на които Левски ще може да си осигури желаното бъдеще." 

"Клубът и феновете показаха, че могат да превърнат марката в капитал, да бъде печеливш и неминуемо ще дойдат спонсорите. Скоро Наско Сираков ще разкрие своите виждания за управлението. И аз вярвам, че ще убеди всички да го последват с прозрачността, която ще предложи", допълни Тити пред "Меридиан Мач".

"Няма да му е лесно, защото нещата няма да зависят само от него, а и ще се срещнат много хора, които ще бъдат мотивирани да го свалят. Левски е най-високото ниво и всички излизат с двойни сили срещу него."

"Народът даде на царя 800 дни, Сираков обаче има експертното ниво и харизмата, за да му стигнат само 400. И аз вярвам, че хората от 15 000 ще станат 20, 50, 100 хиляди. Наско има нужда от последователи. За него Левски е символ на живот и болка. Лекарството за болката е да докаже на всички, че не я заслужаваше", заяви Тити. 

"Първото нещо, което направи, е да събере и говори с всички бивши собственици. Те казаха какво са направили и къде са сбъркали. Грешки се правят. Никой не е застрахован от тях, но не трябва да помниш само лошото, защото тези хора са направили и доста добри неща."

"Сигурен съм, че феновете ги боли най-много за задълженията на Левски, а не за изпуснатите титли и Купи. От розовите сънища през 2007 година се стигна до времена, в които идеята да се задоволят феновете с трофеи доведе до това. Трябва да се работи в насока тези задължения да изчезнат и Левски да бъде чист", завърши Папазов.