Идеите в Левски за финансиране на клуба нямат край. От "Герена" се надяват, че бившият собственик Спас Русев отново може да удари рамо на клуба. Наскоро той официално прости около 3 милиона лева, които "сините" му дължаха. 

Сега Русев може да съдейства компанията му да оттегли марката си от името на стадиона на футболния Левски, пише "Тема спорт". Към този момент той се казва "Виваком Арена Гeoрги Аспарухов".

Договорът, който бе сключен преди 3 години, има още толкова срок. През 2017 година, за да преодолее всички пречки пред рекламния контракт и да избегне конфликта на интереси като притежател на акции и в БТК, и ПФК Левски, Спас Русев предостави на Даниел Боримиров част от своите акции.

Парите по този договор бяха изхарчени на момента, а от клуба се надяват, че Русев ще помогне тази обвързаност да бъде прекратена сега и да потърсят друга голяма компания, която да даде името си срещу солидна сума.

От февруари 2019 година Сектор "А" се казва "Щрабаг", а строителната компания е спонсор на клуба от 2015 година. Не е ясно обаче до кога централната трибуна на стадиона ще носи това име, и срещу каква сума.

Възможно е рекламата да бъде удължена срещу ангажимент за изграждането на козирка.