Бойко Величков е един от футболистите, които е носил екипите на ЦСКА и Левски. Бившият полузащитник има собствена футболна школа и продължава да следи случващото се в двата клуба. 

Най-интересната среща от 27-ия кръг на футболното ни първенство ще е в събота от 16.15 часа на стадион "Васил Левски".

"И да има фаворит и да няма в този мач, не е толкова важно. И двата отбора показват ниско качество, а разликата с Лудогорец е доста сериозна", започна пред "Хоризонт" Бойко Величков. 

"Страхливо изиграни мачове гледахме последните години. Клубовете имат проблеми, а те рефлектират върху представянето този сезон. Ще бъда изненадан, ако има много голове в този мач. Левски, а и ЦСКА нямат ясна идея как да стигнат до голово положение."

"Разчита се на индивидуалната класа на футболистите. Мачовете от плейофите са малко. Очаквам страхливо представяне заради необходимостта да печелят точки. Треньорската смяна в Левски доведе до промяна в играта. Сините взеха победа от дълго време."

"Георги Тодоров има престой начело на Левски, той залага на млади играчи и те се налагат. Той печелеше резултатно, а това е правилен ход за Левски. Ако Крушчиш победи Левски и спечели купата, не означава, че под негово ръководство ЦСКА играе добър футбол. Отборът може много повече."

"В ЦСКА има много добри футболисти, но нещо не се получава и представянето не е толкова добро. Милош Крушчич не може да ме убеди, че е правилен човек за треньор на ЦСКА. Прогнозирам щастливо равенство - 0:0 или 1:1", завърши Величков.