Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев-Кокала също се върна 35 години назад, когато се игра скандалната среща с ЦСКА във финала за Купата на България.

"Мачът беше много нервен. Много груб. Съдията помагаше на ЦСКА. Първият гол беше напълно нередовен. Повеждане на топката с ръка, удар и гол. И в други ситуации Аспарух Ясенов буташе ЦСКА. Това ни изнерви".

"Има и друга причина за загубата. Признавам, че излязохме с огромно самочувствие, тъй като ги бяхме били седем поредни пъти. Летяхме в облаците и си мислихме, че осмата ни е в кърпа вързана и ще вземем с лекота Купата".

"ЦСКА обаче игра по-добре от нас. Аз ще ви кажа какво се случи в тунела, когато се прибирахме. Попсувахме се здравата със Стоичков и Джеки Димитров. Яки псувни си бяха, хамалски, в интерес на истината. Но само това. Нищо повече". 

"Никакво побоища и какво ли не. Много се смея, като чуя слуха, че съм бил счупил Купата. Помня, че не искахме да излизаме да получим медалите за второто място. Като чух след дни, че ме махат завинаги от футбола, бях като попарен". 

"Никой така и не ми обясни защо ме отстраняват за цял живот, след като нито съм удрял някого на терена, нито имах червен картон. Ама даже и да съм имал, може ли такова убийствено наказание да ми лепнат. Ей така за няма нищо!", каза Кокала пред "Блиц".