През тази седмица Левски ще опита да финализира преговори­те за спонсорство с 2 компании, пише "Тема Спорт". Нито една от тях обаче няма да бъде гене­рален партньор на клуба.

Же­стоката финансова криза в Лев­ски продължава, независимо от смяната на собствеността. На 2 юни легендата на клуба Наско Сираков официално стана притежател на мажоритарния пакет акции на сините. Въпреки твърденията, че това ще спо­могне за намирането на спонсо­ри, засега такова нещо не се случва. А Левски продължава да дължи пари на играчите си и да е заплашен с отнема на евролиценза, но за сезон 2021/2022. Клу­бът все още не е предоставил и финансови гаранции пред БФС за следващата кампания.

Вчера от "Герена" уважиха легендата Кирил Ивков, който навърши 74 години. Бившият на­ционален защитник има 4 тит­ли и 4 купи с Левски - участвал е в 375 мача за тима и има15 гола във всички турнири. "Ръковод­ството, футболистите и слу­жителите на Левски честитят празника на Кирил Ивков и му по­желават здраве, дълголетие и много щастливи мигове с люби­мия отбор", написаха от клуба.