Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на Наско Сираков относно телевизионните права в българския клубен футбол. Шефът на Левски се закани, че не се плаши от битка и дори заплаши, че може да не допусне камери на "Герена". 

"Нека Наско Сираков води битката, няма проблем. Футболната история познава много такива битки - опитаха се Реал Мадрид, Барселона, Байерн, не им се получи. В края на краищата Левски и ЦСКА трябва да играят с някой. Левски иска лъвския пай, а за другите какво?! Ние да гледаме, така ли?" 

"Ако Наско намери някой, който дава повече пари, настоящият договор ще се прекрати. Да намери някой, но да дадат и гаранции. С тази фирма работим от четири-пет години, досега не са закъснели и с една минута. Наско си спомня добре как, когато беше в Изпълкома на БФС, bTV ни остави още втората година и не ни плати нищо. Наско да намери някой, който дава повече пари". 

"Пак ли го играят сами срещу всички? Ха-ха-ха! О, боже, боже, боже! Тази песен сме я чували от Левски вече много пъти. Това им е стар рефрен. Пак казвам - Наско да намери някоя телевизия, която дава повече, и със сигурност носителят на правата ще се откаже! Убеден съм в това. Но трябва да дадат и гаранции, че в следващите пет години ще ги получаваме парите".

"В Левски да гледат да съберат пари, за да могат да започнат първенството. Ако разчитат на телевизионните права, Левски няма да го бъде! Казвам го. На телевизионни права могат да разчитат само провинциалните клубове, които едва свързват двата края." 

"Наско наясно ли е, че след тази пандемия няма хора, които да искат да рекламират. Няма ги спомоществователите. Левски като е толкова голям клуб, защо не са си намерили рекламодатели, които да ги издържат. Докато беше Божков, бяха "седмиците". Сега на фланелките им няма никой. Те казват, че са много голям рекламодател и едва ли не хората ще се избият, за да рекламират при тях. Тогава нека да работят в тази насока". 

"Искам да попитам Наско ние от развитите държави ли сме. Той къде живее? Проблемите на Левски са си проблеми на Левски. Бих посъветвал Наско Сираков да си наляга парцалите и да не се прави на голям тарикат. И без това нямат пари в Левски, като не пусне камерите, ще им дойдат до главата много големи глоби. Да си наляга парцалите!" 

"Левски са свикнали, че някой все трябва да им дарява нещо. Левски няма да дочака тотото за спонсор. Тотото е обран бостан. Ако чакат тотото, не е добре", заяви Венци Стефанов пред Sportal.bg.