Халфът на Левски Хали Тиам заяви, че е искал да остане на "Герена", но ситуацията не го позволява. Той изигра последния си мач за "сините" при победата с 2:1 над Берое в Стара Загора.

"Знаем, че всяко гостуване тук е трудно. Знаехме, че ако играем заедно, имаме доста по-големи шансове да спечелим. Щастлив съм за Робърта, защото дълго време не бе отбелязвал. Като цяло обаче съм по-доволен от резултата, който постигнахме заедно. Опитваме се да даваме минимум 100% заради феновете. Опитахме се да направим абсолютно всичко и се радвам, че победихме.

За мен е чест, когато играя с толкова млади играчи, защото преди време и аз бях същият. Надявам се да станат все по-добри, защото Левски има нужда от тях.

Преди началото на двубоя си мислех: "това е последният ми мач за Левски". Това ме докосна. Цялата ми любов, сърцето ми е свързано с Левски.

Имах по-специално отношение с реферите. Доста често получавах жълти картони. Но най-добрите ми спомени са свързани с моите приятели. Оставям много приятели в България, които са ми като семейство. Не мога да кажа къде ще продължа, защото няма нищо официално. Доста тъжен момент, че трябва да се разделя с Левски, но това е футболът. Предпочитах да остана в Левски завинаги. Искам да печеля купи и награди с Левски, но понякога ситуацията е такава", каза за сбогом Тиам.