Новият основен акционер на Левски Наско Сираков започва със съкращенията в клуба. Те ще засегнат най-вече хората от администрацията на "Герена". 

За начало ще бъдат премахнати някои щатове, открити през последната година. Според новите шефове те само надуват разходите на клуба. В това число са шефовете на охраната и на автопарка.

Първият бе назначен след побоя над служител на клуба. Тогава сериозно бе засилена отбраната на стадиона.

Вторият отговаря за двата автобуса и за няколко служебни коли, което изглежда бесмислено на ръководството, предвид тежката финансова ситуация. В най-скоро време се очаква да има и други съкращения, където Сираков прецени, че са раздути щатовете.

Промените вече засегнаха и няколко поста на "Герена". Върнат беше старият администратор на отбора Райко Якимов. От известно време на кормилото на автобуса на първия тим отново е дългогодишният шофьор Дафин. Той бе понижен преди 12 месеца, но сега е върнат на старата си позиция.

Вчера ви съобщихме, че затягането на коланите в Левски заради финансовата криза става все по-осезаемо. „Сините“ са свили още едно перо от разходите си. Това са средствата за лагери преди мачовете.