Мениджъри правят всичко възможно да продадат звездата на Левски Холмар Ейолфсон. И може би първият отбор, на който исландецът е бил предложен, е Лудогорец.

Причината е, че разградчани често се подсилват с класни играчи от родния пазар, а освен това търсят подкрепления в защита. Въпросът е, че цената, която „орлите“ е трябвало да платят за Ейолфсон, е доста сериозна - 1,2 млн. евро.

И логично подобен трансфер няма да се осъществи. Не само цената стопира евентуална сделка. Според спортно-техническото ръководство на Лудогорец обаче защитникът не може да възвърне формата отпреди тежката ката контузия, която получи през есента на 2018 година.

В момента в Разград разполагат с Драгош Григоре, Георги Терзиев, Рафаел Форстьр и Козмин Моци. Така сега мениджърите на Холмар Ейолфсон ще трябва да му търсят друг отбор, пише "Меридиан мач".

Не е тайна, че исландецът е сред най-скъпоплатените играчи в Левски и при настоящата ситуация на „Герена“ няма как да му плащат огромната заплата от следващия сезон. Иначе Ейолфсон ще играе в събота срещу Славия, след което ще се подложи на операция за отстраняване на херния.

Ако не бяха проблемите в защита, исландецът щеше да бъде опериран веднага след реванша за Купата с Локо (Пд), но след наказанието на Янис Каргас реално „сините“ останаха без защита.