Треньорът на Левски Георги Тодоров заяви, че никога в кариерата си не се е намирал в по-трудна ситуация от настоящата. Опитният спец заяви, че два събира група за мачовете и добави, че е изумен как е било позволено вратарят Николай Михайлов да наддаде толкова много килограми.

"При всички случаи кадровите проблеми ще повлияят негативно. С всеки изминал мач намаляваме. В момента най-лесно е формирането на групата, защото е точно 18. Вероятно никой няма да се сърди вече при това положение. Здравко Димитров също получи някакъв проблем, Спиерингс пък има дете, честитим му, днес не тренира. Ще бъде за мача, ако е готов - добре, ако не - по-нататък ще играе".

"Славия са по-добре навън, отколкото вкъщи. Очаква ни тежък мач. Надявам се, че победата в Стара Загора ни е върнала самочувствието и има ефект. Венци Стефанов постоянно ни атакува, но Славия води правилна политика с българите - нещо, което ще ни се наложи и на нас за в бъдеще. Ако не победим Славия, победата в Стара Загора ще отиде на вятъра".

"Сега е най-трудният ми период, откакто съм треньор. Играли сме и без вратари, но сега е най-сложно. Нека завършим нормално първенството, след това ще се мисли какво ще се прави. Всичко зависи от финансирането на клуба. Ние за десет години не сме спечелили нищо с толкова чужденци. Славия с българи спечели една купа".

"За този мач няма да бъде в групата Михайлов, но за следващия да. Има да сваля още няколко килограма. Не мога да повярвам как е било допуснато това с Николай. Обидно е за треньора", каза Тодоров.

Левски приема Славия утре от 18.00 часа. Преди мача "сините" са 2-ри в класирането с 53 точки, "белите" са на 5-та позиция с 49 т. Между тях са ЦСКА (52 т.) и Локомотив Пловдив (50 т.).