Голаджията на Левски Найджъл Робърта е оптимист за бъдещето на "сините". Нападателят вярва, че нещата на "Герена" ще се подобрят до няколко седмици.

Ръбърта получи днес наградата си за играч на 28-ия кръг в efbet Лига. Звездата на "сините" говори и за негов бъдещ трансфер.

"Ако пред мен се открие възможност да направя крачка напред в моята кариера, мисля, че не само за мен, а и за Левски ще бъде добре да се осъществи този трансфер. Разбира се офертата трябва да бъде добра, както за Левски, така и за мен".

"Също така аз трябва да бъда заинтересован от нивото на отбора. Чета някои неща в медиите за интерес от български отбори, но аз гледам да съм фокусиран върху представянето си на терена".

"Оставил съм на моя агент да върши работата извън терена. Докато няма нищо конкретно, аз давам максимума за Левски. Ако има възможност да играя на по-високо ниво, мисля, че ще направя тази стъпка. Ще видим какво ще се случи".

"Много е трудно да кажа какво ще се случи. На 99% мога да кажа, че в България ще играя само за Левски. Това е най-големият клуб в България. Ситуацията не е толкова добра в момента, но аз вярвам, че всичко ще се оправи до няколко седмици", добави Робърта.