Треньорът на Левски Георги Тодоров няма да изостави "сините" в този тежък момент за клуба.

Появиха се спекулации, че спецът се отказва от поста си заради кадровите и финансовите проблеми, налегнали тежко столичани. Припомняме, че Тодоров първоначално беше назначен до края на сезона, но месец по-късно босът на Левски Наско Сираков обяви, че треньорът не трябва да се разглежда като временен вариант.

Причината - "сините" на този етап нямат пари за назначение на друг треньор, а и на "Герена" има доста по-сериозни въпроси за решаване.

"Поел съм ангажимент към Сираков и ще остана, докато съм нужен. Не съм от хората, които бягат от отговорност. Ще се постарая да помогна, доколкото мога, докато клубът си стъпи на краката и се намери нов треньор", обясни пред "Меридиан Мач" Георги Тодоров.

След мача с Лудогорец се появиха и други абсурдни спекулации около треньорския пост в Левски. Те бяха предизвикани от факта, че Наско Сираков гледа мача от трибуните в Разград в компанията на Георги Иванов - Геша.

Веднага тръгнаха слухове, че бившият треньор на Черноморец (Балчик) и добър приятел на Сираков ще поеме "сините" от новия сезон. От "Герена" обаче категорично отрекоха подобна възможност.