Легендата на Левски Кирил Ивков коментира разочарованието си от представя­нето на отбора и ситуацията на „Ге­рена" пред „Мери­диан Мач".

„На Левски не му трябвало да иг­рае в Европа. Каз­ват го, защото така им изнася, но пък честно да си кажем - нямаме отбор за турнири­те. Видя се. Така си спестихме нов срам, защото той неизбежен в сегашната ситуа­цията. 

Много фут­болисти си тръг­наха, а други ще го направят. Но мен ми е интерес­но и какво се слу­чи на другите два мача. 5 гола на „Армията" и  то срещу Димитър Димитров - Херо. Странна работа. Лудогорец също искаха много да победят, но пад­наха.

Не съм гле­дал Левски на живо от дълго вре­ме. 21,00 часа ми идва малко късно, а към това трябва да прибавим и за­браните. Не мога обаче да разбера много от футбо­листите, по каква причина са в отбора.

Левски не изглежда като тим за 25 милиона лева, както се афишираше. Спо­ред мен сме си средняшки отбор. От друга страна не можем и да се сърдим много на футболистите. Не са вземали пари от 3-4 месеца. Казва се, че тряб­вало да играят за фланелката. 

Как да го направят, след като повече­то са чужденци, а те са тук за пари. Не им е лесно и на българите в от­бора. Това също е сигурно. Не знам какво е казал Гео­рги Тодоров след мача. Явно е за­гатнал нещо, кое­то витае от дълго време. Ясно е, че така не може да се продължава. Трябва човек с пари. Феновете направиха опит да издържат отбора. 

Събраха доста средства, но има отдръпване. То дойде от предста­вянето в мачове­те. Отборът тряб­ваше да им пред­ложи 2-3 хубави мача, но не се по­лучи. А и хората не могат постоян­но да дават. Трябва да се случи нещо с акциите, които вече са налице. И дано да стане. Видях се с Георги Тодоров два дни преди мача с Локо (Пд). Отидох на „Гере­на" заради непри­ятна новина. 

По­чинал Георги Йор­данов - Ярето, с който съм играл. Говорихме с Тодо­ров. Не му е лес­но. Друг вместо Георги Тодоров би избягал. Той обаче оста­на. Направи го от уважение към Наско Сираков, а и най-вече защото обича Левски. То­доров наистина може да каже, че от дете е от Левс­ки. Дано обаче не­щата се оправят, защото не може да се продължава така", коментира Кирил Ивков.