Един от собствениците на Левски Константин Папазов заяви, че не съществува възможност "сините" да вземат лиценза на друг отбор. Папазов допълни, че според него заплахата от фалит не е толкова голяма, колкото се пише по медиите. Тити говори пред "Дарик радио".

"Чувствам се добре, даже отлично. Видяхте, че коронавирусът има и лоши страни. Сигурно е, че сегашните собственици, в мое лице и това на Наско Сираков, дават пълна информация за всичко. Смятам, че не е толкова огромна заплахата за фалит на Левски, както се пише по медиите".

"Страшно много хора се вълнуват от Левски. Наско Сираков и аз гарантираме, че не съществува опция да вземем лиценз на друг клуб. Левски е минал пред различни перипети в историята си. Най-лесният начин феновете да помогнат е, като купят абонаментни карти".

"Засега няма индикации да дойде човек с 5 милиона. Ще бъде много по-трудно, но ще е по-истинско. Сега има възможност Левски да бъде сам и автентичен - без да целуваме ръката на някого", каза Папазов.

"Левски трябва да преодолее трудностите и да успее. Всеки може да помогне с каквото може, без да ощетява децата си, родителите си. Хората имат възможност да направят това за Левски. Това е най-прекият път".

"Левски винаги се е старал да бяга от политиката. Сега имаме идеалната възможност сами да се справим. Левски не е София, а България. Имам претенции да знам как се управлява и как да водя разговори".

"Парите не определят качеството на играчите. Убеден съм, че на 90% ще се разберем с момчетата. Ще има таван на заплатите. Аз не мога да се моля и да прося, а някой да се подиграва с хората. Те са героите. 10 хиляди лева максимум е разумна сума за таван на заплатите", добави Папазов.