Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков призна, че финансовото положение в клуба е много тежко заради отказа на спонсори, които доскоро са били готови да наливат пари на "Герена".

"Ножът е опрял до кокала. Не спираме да работим по различни идеи и неща. Странно, че спонсори, които сами ни търсеха, сега се оказват със сериозни проблеми в бюджета за реклама и се отдръпват", започна Сираков.

"С този клип ще дадем началото на сериозен оздравителен процес. Продължаваме всеки ден да се срещаме с потенциални хора, които могат да рекламират или спонсорират. Когато имаме нещо завършено, ще разберете."

"Другият основен начин, с който Левски ще се опита да стабилизира финансовото си състояние е да продаде част от играчите си. Макар и да не са взимали заплати от доста време и на теория да могат да си тръгнат като свободни агенти, футболистите засега влизат в положението на ръководството и не подават заявления за разтрогване на договори по вина на клуба."

"Трансферният прозорец не е отворен у нас, а и в повечето други държави. Има интерес към наши играчи. Това е другото перо, на което разчитаме, за да покрием тази финансова дупка. Има футболисти, които могат да разтрогнат, но за тези, към които има интерес правим всичко възможно да ограничим щетите до максимум", добави легендата.