Баскетболният треньор и акционер в Левски Константин Папазов отново беше изловен от бдителни граждани да гази правилника за движение по пътищата, твърди "Галерия".

Както е известно, в края на миналия месец той бе заснет да преминава на червено на кръстовището на булевард "Черни връх", на което бе убит тв водещия Милен Цветков. По-късно се оказа, че Тити има много неплатени глоби. Тогава той обеща да не прави повече така и се закани да плати хонорар на всеки, който от тук нататък го снима в нарушение. 

Ето, че това вече се случи. Няколко дни преди да обяви, че е болен от коронавирус, Тити се сдоби с нов автомобил с регистрационен номер СА 0007, и бе засечен на два пъти в разрез с правилата. Двете снимки са публикувани в платформата "Гражданите". 

На първата се вижда как мерцедесът на Тити е паркиран неправилно на булевард Ботевградско шосе. На втората ясно е показано агресивното каране на Тити в малка улица - трасе на тролейбуси. Това се случва в района на улица Ручей и бул. България.

Още по-скандалното е, че според автора на снимката веднага след това полицията спира Тити Папазов, провежда се 20-секунден разговор с него и треньорът си тръгва по живо, по здраво, без никаква санкция. Потребителят пита кога най-накрая ще отнемат книжката на наглия шофьор. През изминалата година той беше заснет от колоездач как е спрял на велоалея на улица Раковски. На въпроса защо е паркирал там, Тити отговаря на велосипедиста "Хайде, махай се, махай се". 

От 2017 година Папазов има наложени 13 глоби и фишове, 6 от тях не са негови, а на друго лице. Последните му издънки се случиха дни преди да разкрие, че е болен от коронавирус. Очаква се обаче РЗИ-София да провери кога точно той е карал автомобила си и ако се окаже, че все пак е нарушил карантината, ще бъде жестоко глобен за това си деяние.