Нидерландският полузащитник на Левски Стайн Спиерингс потвърди, че знае за интерес към него от страна на няколко отбора. 24-годишният футболист споделя, че очаква развитие относно своето бъдеще в следващите седмици.

Левски привлече халфа през зимата за сумата от 500 хиляди евро от Ваалвайк. Спиерингс има договор с Левски до лятото на 2023 година. Полузащитникът може да напусне „синия“ клуб след само половин година на „Георги Аспарухов“.

“Приятно ми е в Левски. Това е голям клуб и винаги е добре да имам такъв опит. Във всеки случай не съжалявам за приключението си в Левски”, коментира Спиерингс.

„Знам за интерес към мен от няколко клуба. Знам, че ме искат отбори от Втора Бундеслига. Аз винаги съм искал да играя в Германия, но в крайна сметка ще видим какво ще се случи“, добави той.

„Сега ми е любопитно как ще се развият нещата. Понякога нещата не вървят по начина, по който очаквате и трябва да потърся нещо ново, особено когато има голям брой страхотни клубове, които се интересуват от мен“, каза още 24-годишният футболист.