Младата звезда на Левски Станислав Ива­нов е пред трансфер в португалския гранд Спортинг Лисабон. Това твърди авторитетният вестник „Рекорд". Спо­ред изданието в момен­та двата клуба прего­варят за условията по договора, които са "много изгодни  за Спортинг".

„Левски има финан­сови проблеми, а фут­болистите не са взима­ли заплати от над три месеца, което може да прати при „лъвовете" Станислав Иванов без пари. Това обаче не е сигурно. По-вероятно е Спортинг да плати 500 000 евро за българина, което пак е два пъти по-малко от реалната му цена. Треньорът Рубен Аморим търси играч на позицията дясно крило, където няма нито един до­бър представител от академията на клуба. Станислав Иванов има договор с Левски за още един сезон. Той е го­лямата надежда на българския футбол", твърди Рекорд в мате­риала си.

Според информация на „Меридиан Мач" ръководството на „сини­те" настоява за много по-висока продажна цена за Стаси, но предвид финансовата криза е възможно та­лантът да бъде спаза­рен и за 500 000 евро на Спортинг.

Интерес към крилото има и от още няколко клуба, но нито един от тях не предлага парите, които Левски иска да вземе от продажбата на та­ланта.