Вторият най-голям акционер в Левски – Тити Папазов, заяви, че няма как да каже кой е платил заплатите на футболистите и треньорите вчера.

По думите му, всичко при "сините" е прозрачно, но добави, че има и конфиденциалност.

"Разбрал съм се с Наско Сираков и Павел Колев тези дни нищо да не коментирам. Дали имам акции? Много пъти казах, че имам 35% и който ги иска, да даде пари за Левски и да ги вземе. Феновете питат кой е дал парите за заплатите. Феновете имат право на питат", каза Папазов пред колегите от Топспорт.

"Предполагам, че ръководството ще отговори на този въпрос. Но има и конфиденциалност. Някои фирми не желаят да излизат публично и да се разкриват, че помагат на Левски. Защото после биват атакувани. Точно, защото помагат на Левски. Няма нищо лошо при нас, всичко е прозрачно. Щом Наско е казал, че ще спаси Левски, значи ще го направи", добави Папазов.

По информация на Gol.bg заплатите на "Герена" са платени от застрахователна компания. Из София се носят слухове, че в четвъртък Управителния съвет на Левски ще даде пресконференция, на която ще се обявят повече подробности.