Две от важните фигури в състава на Левски започнаха да тренират с основната група на "сините". Това са нападателят Станислав Иванов и халфът Симеон Славчев, пише "Тема Спорт". 

В понеделник те имаха извънредно занимание, а вчера се присъединиха към колегите си. Няма да бъде изненада, ако Славчев и Иванов бъдат на разположение на треньорския щаб за старта на първенството.

Левски започва сезона с домакинство на Берое. Двубоят е в понеделник, 10 август, от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

През последния сезон Иванов беше твърда величина в състава. 21-годишният флангови нападател изигра 35 мача във всички турнири, в които вкара 9 гола. Славчев дойде в Левски с много надежди в началото на годината, но бе преследван от контузии, които го извадиха от строя за повечето мачове през втория дял на първенството. Той бе на терена едва в 4 срещи, като реализира едно попадение - при 3:3 в дербито срещу ЦСКА.

Евентуално включване на двамата ще увеличи значително алтернативите пред Георги Тодоров, който дори ще има конкуренция на някои от позициите.