Селекцията в Левски про­дължава с пъл­на сила. И след французина Тома Даске още един чуж­денец може да се озо­ве на „Герена". 

Става дума за десния халф-бек на Локо София Педро Ферари, пише "Меридиан мач". Той е бил наблюдаван от хора на „сините" по време на победата на „железничарите" с 2:0 над Спортист в Своге в първия кръг на Втора лига.

Ферари направи впечат­ление още миналия сезон, когато интерес към него имаше от страна на Локо Пловдив. До такъв трансфер обаче не се стигна и сега няма да е изне­нада, ако Левски го привлече. Още по­вече, че Ивайло Найденов е без ал­тернати­ва на десния фланг на защитата.

Педро Ферари е роден на 3 но­ември 1994 г. Той има и италиански пас­порт, а договорът му с Локо (Сф) е до края на този сезон. Стой­ността му според Transfermarkt е само 25 000 евро. Карие­рата му е преминала през скромни тимове като Уайт Стар (Бел­гия), Казале (Ита­лия), БонБонАска (Италия) и Вийгмаал (Белгия). През ми­налия сезон Ферари записа 20 мача за „железничарите" във Втора лига.