Треньорът на Левски Георги Тодоров е останал крайно недо­волен от поведението на отбо­ра срещу Берое (0:2). Наставни­кът има претенции най-вече към офанзивните играчи на сините. 

Той е останал бесен от изявите на Паулиньо и Стайн Спиерингс, пише "Тема спорт". И двамата имаха по един читав пробив в двубоя. 

От Паулиньо се очаква много повече, но той за­почна кампанията, както и за­върши миналата - много слабо. Бразилецът е гласен за трансфер през лятото, като с продажбата му да бъде вързана част от бюджета. Във формата, в която се намира, едва ли обаче ще има кандидати за подписа му.

Пред Спиерингс се откри единственото реално голово положение на Левски. Нидер­ландският халф сам си го израбо­ти, но след това шутът му бе избит от вратаря на гостите Християн Василев. Полузащит­никът също е на изхода на "Гере­на". 

Към него има интерес от втородивизионния германски Зандхаузен. Според информа­циите този клуб е готов да пла­ти 400 хиляди евро за правата му. Ако постъпи такава офер­та, Левски със сигурност ще я приеме.