В Левски работят усилено по уреж­дането на доку­ментите на Бо­рислав Цонев, съобщава „Меридиан Мач". Целта е юношата на „сините" да бъде картотекиран през седми­цата и да бъде на разположение на треньора Георги Тодоров за дома­кинството на Цар­ско село в неделя.

Цонев доскоро беше футболист на хърватския Интер Запрешич, като трябва да получи документ от клуба, за да може да играе в род­ното първенство. Близ­накът тренира на „Герена" вече повече от сед­мица, но все още не може да бъде уреден. Той е постигнал принципна договорка с ръ­ководството на клуба, като ще получава една от най-високите заплати в Левски според новите правила.

При „сините" в момен­та най-сериозните про­блеми са в халфовата линия, като те се за­дълбочиха и заради по­редната контузия на Си­меон Славчев. Така се наложи в мача с Берое на моменти като плей-мейкър да се изявява Станислав Иванов, а срещу Арда зад напа­дателя през второто по­лувреме заигра Паули­ньо. Стайн Спиерингс пък е принуден да из­пълнява по-дефанзивни функции и въпреки това пропастта между защи­тата и атаката на Левс­ки е огромна.