Проблемите за Левски нямат край, след като се появиха информации, че Петър Хубчев съди "сините" във ФИФА. Както е известно, Левски уволни Петър Хубчев, но той обяви, че ще търси до дупка парите по договора си.

Ето какво написа във Фейсбук по темата един от тарторите на Сектор "Б" - Любомир Костадинов-Младежа.

"Понеже сме отворили темата за гробокопачите. Знаете, че предстои съдебно дело между Левски и Хубчев за много пари. Ще се води във ФИФА, защото едно директорче е допуснало Хубчев да подпише договора си с немския си паспорт, независимо че Левски е български отбор и той е българин".

"Имам сигурна информация, че същото директорче изнася информация за защитните тези на Левски на Хубчев и чорбаря му адвокат Градев. И същият адвокат се гласи да поиска фалит на Левски".

"Съвпадение е вероятно, че директорчето и треньора заедно водиха играчи с парите на Божков. Левски винаги е бил предаван отвътре и от "свои". А Сираков явно ще плаща сметката на това директорче-лъжливо овчарче, г-н Мразя Истината Колев!" 

"Запомнете какво съм ви казал, защото предстои да го видите с очите си. Тогава ще чакам да видя пак ли са виновни "Охраната и Магазина" или този път са "Магазина и Охраната"!?!".