Драмата между Левски и Петър Хубчев продължава с пълна сила.

Бившият национален селекционер даде клуба на ФИФА заради обезщетение от 360 000 лева. Това е сумата, която спецът трябваше да вземе до края на договора си със "сините", но беше освободен от поста.

Хубчев е подписал с Левски с германския си паспорт и така не може да бъде третиран по българското законодателство. Поради тази причина един от тарторите на Сектор "Б" Любомир Костадинов – Любо Младежа, хвърли тежки обвинение към изпълнителния директор Павел Колев.

Той обвини Колев още, че изнасял информация на адвоката на Хубчев, Георги Градев. Но според фен страницата във Фейсбук "Синя приказка", откъдето първи обявиха, че Колев, Хубчев и екипът му са се отказали да взимат заплати още през януари, истината е съвсем друга.

От там твърдят, че от 15 години треньорът притежава само германски паспорт. Същото пише в днешния си брой и в-к "Меридиан мач" и добавя, че местните власти са изискали от българина да се откаже от родното гражданство

От "Синя приказка" коментират информацията, че Колев издавал информация на Градев. Не е тайна, че двамата са обтегнати отношение, редовно се атакуваха в социалните мрежи и се заканваха да водят дела помежду си.

Ето какво пишат от "Синя приказка" без редакторска намеса:

Много слабо и безпомощно. Падежа да си напрегне кварталния мозък и да измисли някоя по сериозна интрига, че на тая и децата му няма се вържат. Той дори не знае, че Хубчев от 15 години има само немски паспорт. И не знам колко трябва да си изпържен да ти дойде на акъла да вкараш интригата, че Колев издавал инфо на Градев как да си води делото, след като и бебетата в средите знаят, че Градев и Колев са меко казано врагове от доста време и въобще не се харесват. Както ви предупредихме обаче още преди няколко месеца, след като клуба отряза личните интереси и мераци на тройната коалиция нкпсз и техните говорителки от тръста, от тук нататък ще е така - основно внушения, лъжи, интриги и постоянно скачане срещу някой от клуба...