"Гордея се, че съм приятел с Наско Сираков и Тити Папазов, но завръщането ми в Левски не стои на дневен ред". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Велислав Вуцов.

Той е бил начело на Левски и не крие, че се вълнува от всичко, което се случва в клуба. Вуцов бе за кратко и треньор на Царско село. Програмата на третия кръг на футболното ни първенство изправя в неделя на стадион "Георги Аспарухов" именно Левски срещу Царско село.

"За Левски какво да кажа - разчитам много на приятелите ми Наско Сираков и Тити Папазов. Разчитам на тях да намерят изход. Нищо добро не ни се случва. Това не е този Левски, който всички искат да виждат. Нещата забуксуваха от Нова година, тръгнаха надолу." 

"Левски все още не е стигнал до дъното. Левски ще се стабилизира, когато финансовата ситуация в клуба се подобри. Отборът на играе така, както всички искат. Сега сме в потъващата фаза, дано тя бързо да спре и Левски да тръгне нагоре".

"Не съм се чувал с Наско Сираков, след като взе акциите и е собственик. С Тити Папазов се чух няколко пъти, но аз съвети не давам. Такава тема не е водена".

"Скаут не мога да бъда. Там не ми е силата. Всеки знае какъв може да бъде. Зная какъв мога да бъда и какво да отговарям. И за космонавт да ме поканат, не мога да отговарям", каза Велислав Вуцов.