Треньорът на Левски Георги Тодоров сподели за пореден път, че се нуждае от футболисти. Специалистът говори след загубата на "сините" от Царско село с 0:1. 26-кратните шампиони са на опашката в класирането на първенството и нямат победа на "Георги Аспарухов" през 2020 година.

"Първо липсата на достатъчно хора, има хора, Матео е от две седмици при нас, нямам друг, той не е готов за цял мач. Юруков е на две тренировки, и той не успя да издържи, с това разполагаме.

Това ни е моментното състояние, аз не съм виновен за това състояние на Левски, дошъл съм тук да помогна колкото мога, с каквото мога помагам, нека се гледа коректно на нещата.

В средата имаме един Спиерингс, ако го няма него не знам как ще изглеждаме, не съм от много търпеливите, момчетата се стараха, много грешки се допускат по време на мачовете в нападение, допуска се много брак, трябва да има нови хора, които да влязат в тима и да помогнат.

Не съм довел до това състояние отбора, за да търпя упреците. Трябва да бъдем коректни, да видим състоянието, да си направим една трезва оценка", каза Тодоров.