Изпълнителният директор на Левски Павел Колев също коментира бъдещето на "сините". Колев, Тити Папазов и Наско Сираков свикаха днес извънредна пресконференция.

Ето какво каза Павел Колев:

"Основният повод е за анонсиране на няколко неща, които са свързани с по-дългосрочната дейност на Левски. Предстои реализирането на един голям и много важен проект, а именно възстановяването на членските карти".

"В момента сме в процес на приключване на изготвянето на проекта. Предстои и дискусия с привържениците. Няма как да не обсъдим с тях различните категории за членските карти и е важно да получим обратна връзка. Това е може би най-важното нещо, което предстои до края на годината, изключвам всекидневната война която водим за оцеляването на клуба". 

"Другото нещо е, че ще отворим една специална страница във Фейсбук, където ще събираме идеи, които да можем да реализираме в полза на клуба. Надяваме се за активност от всички привърженици, обсъждали сме с тях тази идея и те искаха да участват".

"Тези идея ще бъдат публични и ще бъдат обсъждани от нашето ръководство и от привържениците. Не мога все още да говоря с конкретика за картите, но искаме първо да говорим и с феновете и след това ще ги представим пред вас. Това е нещо което се очаква от всички левскари с голямо нетърпение".