Константин Папазов се опита да обясни напрежението между него и част от феновете на Левски. Той коментира случващото се на "Герена" на пресконференция с Павел Колев и Наско Сираков.

"Реакцията ми спрямо Даниел Стрезов направи проблем. На събрание с тръст "Синя България" той каза, че те са събрали 1,7 млн. лева за клуба, което ме накара да полудея. Вдигнах ръка и му казах, че ще го тупна. От този момент стана напрежението.

Осъзнавам погрешната си реакция и за нея се извинявам, но не и за позицията си. Тя остава непроменена. Иначе искам да кажа нещо много важно - левчето на всеки възрастен фен, дарил го на Левски, е също толкова ценно, колкото хилядата лева на някой бизнесмен.

За мен е такава ситуацията. Още помня как за юбилея дойде едно детенце и ни подаде два лева. Каза че повече няма. Това ме разчувства повече, отколкото можете да си представите. Така че всяка подкрепа е еднакво ценна.

Аз през февруари си извадих сърцето и го дадох на клуба. От онзи момент всеки ден ставам с една и съща мисъл. Имам проблеми в личен план, защото съпругата ми ме помоли да не става и във футбола така, както в баскетбола. Да нямам стотици хиляди левове разход извън семейството.

Напрежение има. Но с авторитета си г-н Сираков направи така, че бюджетът да бъде редуциран. И извади наяве морала на футболистите. Те доказаха, че са истински мъже", каза Папазов.