Легендата на Левски Добромир Жечев е убеден, че шефът на клуба Наско Сираков ще се справи в тежката ситуация. Пред "Тема спорт" той коментира актуалните събития на "Герена".

"Левски е в етап на организиране на всичко. Много нови бяха привлечени. Но аз съм убеден, че Наско Сираков ще намери правилния път. Доказал го е много пъти.

Според мен победата над Монтана е с положителен ефект. Предстоящият мач с Етър също е много важен и дано отборът стигне до победата. Най-вече за самочувствието на отбора и да може да се приближи до челните места.

Отбраната е нова. Иван Горанов беше продаден, а беше един от най-добрите. Това ще бъде проблем, защото в момента на тези позиции има повече млади момчета и ще им трябва време, докато се сработят. Но положителното е, че се залага на такива футболисти, защото Левски винаги е разчитал на млади и местни момчета.

Георги Тодоров е спокоен човек, с авторитет. Паднаха му се тежки моменти и се надявам да ги преодолее. Футболистите, които в момента са в Левски, трябва да разберат, че това им е шансът. В този клуб винаги е имало стремеж към налагане на млади, а сега виждаме, че се залага на точно това. Моментът е положителен, защото в бъдеще ще може сините да имат един добър отбор. Опитните футболисти също ще трябва да помагат.

Ролята на Николай Михайлов като организатор на защитата е много важна. Като капитан трябва да вдъхне кураж на момчетата пред него с опита си и по този начин ще стабилизира защитата", каза Жечев.