“Левски” може да си върне Вячеслав Грозни за старши треньор, разбра “24 часа”. Ръководството на “синия” клуб разглежда сериозно варианта 64-годишният украински специалист отново да бъде поканен на “Герена”. Не е ясно обаче дали намеренията са това да се случи в близко време, или през зимната пауза.

В момента начело на “Левски” е Георги Тодоров. След раздялата с Петър Хубчев той бе временен вариант, но след това стана постоянен.

Грозни бе за кратко старши треньор на “Левски”, но спечели симпатиите на “сините” фенове заради атрактивното представяне на отбора в първия дял на сезон 1998/1999. 

Особено запомнящо се бе вечното дерби с ЦСКА. “Сините” го спечелиха само с 2:0, след като профукаха една камара положения. Начело на “червените” бе Димитър Пенев.

Самият Грозни нееднократно оттогава е заявявал, че продължава да смята българския футболен клуб за много специален за него и с удоволствие някой ден би се върнал отново на “Герена”.

За последно Грозни работи в Казахстан. През юли той се раздели по взаимно съгласие с “Шахтьор” (Караганда).

В Украйна специалистът е бил начело на “Нива”, “Днепър” (Днепропетровск), “Арсенал” (Киев), “Металург” (Запорожие) и “Ховерла”. В Русия два пъти е в щаба на Олег Романцев в “Спартак” (Москва).

В периода юли 2008 - октомври 2009 г. тренира “Терек”, а под негово ръководство играят Валентин Илиев и Благо Георгиев. В Казахстан Грозни е имал ангажименти още в “Тобол” и “Иртиш”. Записва престой и в грузинския “Динамо” (Тбилиси).