Левски не се е отказал и продължава да бъде на първа линия за Мар­тин Райнов, информира "Мач Телеграф". Халфът в мо­мента е без отбор, след като реши да разтрогне със „сините" преди на­чалото на сезона. Моти­вите му бяха, че искал да продължи кариерата си в чужбина. Самият Райнов обаче призна, че е изпуснал една възмож­ност, а нови явно не са се отворили за него. За­това от „Герена" се на­дяват, че той ще размис­ли и ще се завърне в отбора, след като там се отвори сериозна дупка.

Вчера се потвърдиха най-големите страхове на „сините". Радослав Цонев ще трябва да бъде опериран и няма как да избегне това. Той е с раз­късана предна връзка на коляното. Това стана ясно, след като мина през ядрено-магнитен резонанс. Така Левски ще трябва да чака между 5-6 месеца, за да може да го ползва отново, ако операцията и възстановяването му минат без проблеми.

Ради се контузи в петата минута на двубоя с Ботев (Пд). Той дойде на „Герена" от Лече, кой­то го пус­на там срещу се­риозен процент при следващ трансфер за италианците. В момента Левски разполага с доста халфове, но ситуацията може да се промени, ако Стайн Спиерингс бъде про­даден. При такъв вариант Борислав Цонев ще бъде заобиколен само от младоците Илия Юруков и Андриан Краев, след като Ивайло Найденов се пол­зва като десен бек.

В същото време пък ста­на ясно, че Левски ще за­пълни следващата пауза за националните отбори с контрола срещу Хебър, която ще се играе в Па­зарджик.