През октомври Левски ще подпише два големи спонсорски договора. Това разкри вторият главен акционер в клуба Тити Папазов.

Очаква се единият да е efbet, за което Gol.bg писа още преди дни. От компанията за залози "сините" трябва да получават 2 милиона лева годишно.

"Смятам, че Левски е много близо до генерален спонсор. Бягаме като дявол от тамян от повече информация, защото сме водили разговори с доста сериозни компании през последните 4 месеца. Нещата да не са се случвали няма външни фактори, които да влияят. Има обективни световни икономически проблеми. Сигурен съм и съм убеден, че в месец октомври Левски ще има не един, а два сериозни спонсора. И генерален, и втори, пак сериозен", каза Папазов.

Той разкри и в момента как Левски се издържа. "Приходите ни са от карти, от продажба на телевизионни права, от продажбата на Иван Горанов. С две думи: нямаме огромни приходи. Благодаря и на "Палмсбет". Не са важни параметрите, а някой да ти подаде ръка, когато ти е трудно. Техните пари ни помогнаха да купим екипите за магазина. Така че всеки един, който ни е подал ръка, трябва да сме благодарни".

"Много малки и два-три големи рекламодатели ни трябват, за да може Левски да се стабилизира. Левски ще е първият клуб в България, който ще покаже, че феновете могат да гарантират един бюджет от 2,5-3 млн. на година чрез всички инициативи, които вече ги знаете. Не сме Реал и Барселона с техните милиардни бюджети, но за България Левски е и Реал, и Барселона - най-големият клуб. Това е вън от съмнение", добави Папазов.