Треньорът на Левски Георги Тодоров заяви, че "сините" ги очакват тежки дни заради контузиите на Борислав и Радослав Цоневи и напускането на Стайн Спиерингс.

При издънката 0:0 с Ботев Враца на "Герена", Боби Цонев беше сменен принудително и най-вероятно става въпрос за тежка травма. Близнакът му Радослав е аут от терените поне за половин година.

"Има разочарование, защото футболистите се раздадоха, не се пестяха. Но с напусналите играчи, контузените, се отрази. Стайн го няма, Цоневи са с травми и ни чакат тежки дни. Боби Цонев има болки в коляното и глезена. На първо четене са връзки, но да видим прегледите. Хората в средата на терена са много важни. Имахме една тройка, която за два мача се разпадна. Отдавна съм говорил с близнаците, бях сигурен, че ще променят облика на отбора... Стайн беше най-добрият ни футболист. Сега ни очакват тежки дни", каза Тодоров.

Той каза още, че Илия Юруков иска да напусне Левски, защото "сините" се подсилиха на неговата позиция. "Това е малко некоректно от негова страна, защото разчитах на него в края на миналия сезон и сега изведнъж иска да играе непрекъснато. Но трябва да си заслужи мястото на терена", добави Тодоров.