Авторът на единствения и победен гол за младежкия ни национален отбор срещу Латвия (1:0) Станислав Иванов изрази мнението си след европейската квалификация на стадион "Славия".

"Играхме доста по-добре от съперника, владеехме топката. През второто полувреме си чакахме момента и мисля, че заслужено победихме."

С този успех нашите събраха 14 точки и отиват на 13 октомври в Полша за победа, която в голяма степен би им помогнала за класиране на Еврофинали.

"Латвия е затворен противник, играят всички отзад и е много трудно да им вкараш гол. Гледате статистиката, че пускат малко голове."

На въпрос защо на тима на Александър Димитров му се получават по-добри мачове със силните съперници и е доста по-трудно с по-слабите,  цитираният от БНР нападател на Левски отговори: 

"Ние сме просто един много силен отбор, защото другите се надиграват с нас, а по-слабите се затварят. За гола чудесно ме видя Георги Русев, ние ги тренираме тия неща постоянно. Относно конкуренцията с Тонислав, за мен няма значение кой вкарва, важното е отборът да побеждава."