Треньорът на Левски Георги Тодоров меко казано разочарован след загубата на "сините" от Черно море с 1:2. Столичани допуснаха обрат, въпреки че варненци бяха с човек по-малко цяло второ полувреме. Специалистът сподели, че е уморен от непрестанните критики по негов адрес и подаде своята оставка.

"Феновете ще получат оставка. Четири месеца само аз знам през какво минах. Лесно е да се говори отстрани. Когато се печеш на това място и гледаш грешките и трябва да се отнасяш внимателно, защото са млади футболисти, тъй като трябва да ги запазиш. Вече ми омръзна.

Причина за загубата е неопитността, младостта и несигурността. Изиграхме добро първо полувреме, но не успяхме да удвоим резултата. Всеки мач едно и също. Една и съща грешка.

Уморих се. Хората са прави да искат оставка и да питат няма ли бегове в България. Няма за съжаление. Нямаме възможност да си позволим нещо по-добро. Това го имаме. Глупави грешки.

От Славия загубихме по същия начин. Вместо с човек повече да ги натиснем и да отбележим гол ние допуснахме грешки. Половината започнаха да треперят. Левски е много висока топка за някои футболистите чисто психологически", каза Тодоров.