Георги Тодоров със сигурност няма да продължи да води "Левски". Решението е категорично и специалистът няма да бъде начело на тима в следващите срещи.

Клубното ръководство е благодарно на опитния треньор, че пое "Левски" след раздялата с Петър Хубчев в трудните месеци за тима. Твърде вероятно е той да остане в клуба. Преди да поеме мъжете, Георги Тодоров беше част от школата на "сините", в която работи дълги години.

Със сигурност най-голяма тежест ще има думата на мажоритарния собственик Наско Сираков. Реално изборът на нов треньор трябва да бъде негов. Едно от спряганите имена е това на Славиша Стоянович, който в момента е без отбор, пише Дспорт.

Сърбинът със словенски паспорт остави хубави впечатления с работата си на "Герена" преди време и се ползва с добро име в „синята“ общност.

На този етап от Левски не коментират своя избор за нов треньор, тъй като той тепърва ще бъде направен от собственика на клуба.

Управата държи в екипа на бъдещия треньор да попаднат млади хора от академията на "Левски", които да учат занаята. Твърде вероятно е в щаба да остане бившият капитан на "сините" Живко Миланов.