Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи любопитен коментар по адрес на Левски.

Той заяви още, че сектор "А" на "Герена" не разполага с Акт 16 и в него не бива да бъдат допускани хора. Майкъла се изказа и за срещата Лудогорец - Левски, която бе спечелена много трудно от разградчани с 1:0. 

"Ако съдията не беше вдигнал тази засада в Разград и Левски беше повел, какво става. Паника в зелено става. Лудогорец да се мъчи срещу най-смешния Левски. Това е най-смешният Левски, откакто има такъв отбор".

"Там са събрани момчета със слаби качества. Играят 11 на 11, какво им пречи?! Защо не побеждават? Тогава да не се оплакват, че преди са ги изгонили от Левски. По мое време аз застъпих в ЦСКА в зоната на Димитър Пенев и Божил Колев. Уникални футболисти!" 

"Сега слушам поредната глупост – "Щрабаг" щели да правят козирка на "Герена". Майко мила! Няма да направят козирка, защото Левски много закъсня за козирка. Казвам им го. Това на "Герена" не е сектор, а блокче".

"Там вътре нямат право да влизат хора – няма Акт 16. Наско Сираков да отиде да провери – този блок там няма Акт 16, без който не може влизат хора", заяви Майкъла пред Спортал. 

"Не искам да им правя проблеми. Ако обаче вътре стане инцидент, ще имат по-голям проблем, това е сериозно, не е майтап. Как може близо пет години да нямат Акт 16. Обадете се в Дирекция за национален строителен контрол, търсете г-н Несторов и питайте дали блокчето на "Герена" има Акт 16. Единственият европейски стадион у нас е в Разград". 

"Ако Левски тръгне да строи козирка, ще им струва минимум 10 милиона лева. Мога да им подскажа да направят тип "ферма" – да сложат по целия стадион метална конструкция, както Гриша Ганчев направи в Ловеч".

"Тези конструкции ги прави един завод в Плевен. "Фермата" покрива до шест-седем метра, на другите фенове да им раздават дъждобрани. Промоция – членска карта с дъждобран", каза Майкъла.