Легендарният футболист и треньор на Левски Михаил Вълчев обяви, че "сините" трудно ще се преборят за място в Топ 6 през този сезон. Вълчев дори спомена пред Мач Телеграф" дори и за евентуална заплаха от изпадане.

"Не подхожда на отбор като Левски да се намира на 12-о място. Явно възможностите на футболистите са такива. Левски няма да може да се класира в шестицата".

"В последния мач срещу Лудогорец играхме добре. Ако не беше онази измислена засада, която вдигнаха на Здравко Димитров, можеше да победим или поне да не загубим мача".

"Като цяло обаче наблюдаваме безидейност в играта, трудно се създават положения, да не говорим за вкарването на голове. Проблеми има в абсолютно всички линии. Нападателите не вкарват, но те са зависими от халфовете".

Само вратарят дотук не е направил сериозни грешки. През лятото нямаше средства за селекция и беше нормално да сме зле. Бихме могли да се оплачем и от лошо стечение на обстоятелствата, защото Левски взе двама добри футболисти като братята Цоневи, които можеха да са моторът на отбора, но за съжаление се контузиха".

"Не знам, ако се играе след 20 дена, дали ще е по-различно. Може да е друго, ако го оставят да се играе чак напролет. Предполагам, че сега или след 3 седмици ще е едно и също. Единственото различно може би е свързано с новия треньор. При това отлагане той ще има повече време и по-добра възможност да опознае футболистите. Но самата игра едва ли драстично ще се промени толкова бързо".

"Мисля, че трябва да се отложи. Това може да стане ако зависи само от БФС. ЦСКА е ясно, че няма да са съгласни. Карантината на играчите на Левски ще е изтекла броени дни преди мача с ЦСКА и момчетата няма да са тренирали".

"Нормално е "червените" да не искат отлагане, за да ни бият по-лесно. Лошо е, че го има коронавируса. Надявам се футболният съюз да подходи с разбиране и да отложи мача. Доколкото знам, според правилата и нормативните документи това може да стане без да се иска съгласието на ЦСКА".

"Стоянович трябва да сплоти момчетата и да им вдъхне кураж, че имат по-големи възможности, психологически да ги подготвя за всеки мач. Ако те тичат и се борят, колкото и да е сгрешена тактиката, може да имаме успехи".

"Съвременния футбол е това - тичане, борба и тактика. Нека поне тичат и се борят. Не може Левски да изпадне. Но ако продължат по този начин, може и да се стигне дотам, че да има проблеми още дълго време. Все пак си мисля, че не може да изпаднем".