Изпълнителният директор на Левски Павел Колев не смята, че решението на БФС да отмени дербито с ЦСКА утре, е в чак толкова голяма полза за 26-кратните шампиони.

Футболният ръководител говори пред медиите за плановете на отбора за зимата, както и за дългоочакваното подписване на договори със спонсори.

"Все още чакаме зелена светлина за подписване на договора. Очакваме да има вторичен ентусиазъм за закупуване на членски карти и работим по въпроса. Искаме да станат достъпни и до хората по места, а не само да се закупуват на място".

"Предполагам, че контекста на обстановката обяснява до голяма степен защо е толкова трудно подписване на договори. Планът е за провеждане на два лагера един тук и един в чужбина, но това е свързано с пандемията и с парите".

"Нямам справка кой е здрав и кой не, но повечето са болни. Тити Папазов не е получил акциите, но това ще стане скоро. Кампанията на Андрей няма нищо общо със заплатите на ДЮШ. Информацията за заплатите е доста подвеждаща. Заплати са получавали колкото треньорите, толкова и играчите в ДЮШ".

"Последно играчите получиха преди 2 седмици заплати. Няма развитите, ние не разполагаме със средства да си разчистим сметките с треньорите".

"Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за Левски това е решение на БФС, ако имаше мач, щяхме да го играем. Ние днес изпратихме и информирахме актуалното положение с положителните тестове за коронавирус".

"Не съм запознат дали се готви чистка в отбора, не знам от къде изтича информация че изтичат договори през зимата. Доколкото знам със Станислав Иванов е воден разговор за подновяването на догова му", каза Колев.