Крилото на Левски Паулиньо е в полезрението на азиатски клуб и е много вероятно през зимата да се стигне до негов трансфер, твърди "Тема Спорт". 

От въпросния тим са се свързали със "сините" и са обяснили, че били склонни да дадат около 1 милион лева за фланговия нападател. Очаква се да има развитие в най-скоро време.

27-годишният бразилец бе спряган за продажба и през изминалия прозорец. До такава обаче не се стигна, въпреки че от "Герена" се надяваха на трансфер, като с парите да вържат част от бюджета. В крайна сметка обаче тогава в чужбина бяха пратени само двама играчи - капитанът Иван Горанов и халфът Стайн Спиерингс. 

Първият бе продаден на белгийския Шарлероа, а за правата му "сините" взеха около 250 хиляди лева. Нидерландският полузащитник пък бе пуснат във френския Тулуза. От този клуб вече бяха получени 464 510 лева - това стана ясно от публикувания финансов доклад на Левски за месец октомври. От "Герена" обаче не уточняват дали това е цялата сума по трансфера, или имат да получават и други траншове.

През този сезон Паулиньо взе участие в 10 мача за Левски, в които отбеляза 2 гола. Той получи контузия в глезена на 24 октомври - при домакинството на Черно море, загубено с 1:2. Бразилецът пристигна при "сините" като свободен агент в началото на 2018 година, като от тогава е несменяем титуляр, когато е здрав. За Левски има общо 93 двубоя във всички турнири, в които е отбелязал 21 попадения.

Ако "сините" не подпишат скоро спонсорски договори, то Паулиньо няма да е единственият, който ще бъде продаден през зимата.