Един силните хора на "Герена" Константин Папазов-Тити заяви, че се надява в най-скоро време Левски да може да се похвали със спонсор.

Тити взе отношение и относно случая с Илия Димитров, който е нарушил своята карантина, пушейки наргиле в Студентски град. 

"Няма нищо ново около Левски. Отборът тренира, футболистите поетапно се завръщат след карантина. Останаха петима, които все още не са на разположение на Славиша Стоянович. Неприятно е, но такава е ситуацията. Надявам се и вярвам, че отборът ще се подготви по най-добрия начин за предстоящите мачове". 

"Наясно съм със случилото се с Илия Димитров. Ще си понесе санкцията. Когато от клуба му я наложим, ще се разбере. Предполагам, че ще бъде наказан и от държавните власти. Неприемливо е това, което е направил. Не може футболист на Левски да си позволява такива неща. Да застрашава граждани с подобно поведение", заяви Тити пред "Топспорт".

"Левски да се страхува да играе с ЦСКА? Не искам да коментирам мнения на фенове, които звучат несериозно. Мачът с ЦСКА бе отложен по обективни причини. Изпратили сме тестове пред компетентните власти. Всичко е по правилата. От ЦСКА също имаха заразени, контузени... За тях може би също бе по-добре срещата да се отложи".

"Ние имахме над 15 заразени футболисти. Съвсем нормално е 30% да не бъдат напълно излекувани след 14 дни. Всеки организъм е индивидуален. За нормалните граждани отпадна даването на два отрицателни теста след двуседмична карантина. За спортистите това обаче продължава да важи".

"Няма нищо ново около подписването на договор с генерален спонсор. Компания от енергетиката? Не искам да коментирам спекулации... Когато има нещо официално, ще го обявим. Наясно сме, че "синята" общественост чака с нетърпение да се случат нещата".

"Надявам се в най-кратки срокове да може да се похвалим със спонсор. Виждате обаче какво се случва и в държавата. Няма как и последните решения на правителството да не повлияят на спонсорските договори", каза още баскетболният спец.