Ръководството на Левски пусна в продажба виртуални билети за домакинството с Арда. Мачът ще се играе в събота от 16:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Ето съобщението от управата на Левски/

Левскари,

макар и далеч от стадиона заради временните ограничения, Вие отново доказахте, че публиката на „Левски“ никога не спира да подкрепя любимия отбор. Благодарим на всички „сини“ сърца, които за пореден път оказаха своята подкрепа към клуба и закупиха виртуален билет за двубоя с „Локомотив“ (Пд), спечелен с 1:0 от „сините“.  

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет и за срещата с „Арда“.

Мачът от 15-ти кръг на Първа лига е в събота, 5 декември от 16.30 ч. на „Герена“,  а цената на талона за всички сектори отново е 10 лв.

Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както и онлайн ТУК!

Вземи своя билет и подкрепи любимия отбор!

Един за всички, всички за „Левски“!